дорога, ремонт7 травня розпочалися ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С141802 Голобутів - Завадів - Нежухів Стрийського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Розпочався ремонт на ще одній автомобільній дорозі, що знаходиться у межах Львівської області. Відтак, на даний момент виконується розпушування чорно-щебеневого існуючого дорожнього покриття", - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Він зазначив, що на ремонтні роботи цієї ділянки виділили кошти з обласного бюджету відповідно до Програми розвитку мереж утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки у сумі 2 мільйони 400 тисяч гривень.

У межах проведення ремонтних робіт, запланували також влаштування основи з ЩПС та вирівнюючого шару дорожнього покриття.


7 мая начались ремонтные работы на автомобильной дороге общего пользования местного значения С141802 Голобутов - Завадов - Нежухив Стрыйского района. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

"Начался ремонт на еще одной автомобильной дороге, находится в пределах Львовской области. Следовательно, на данный момент выполняется рыхление черно-щебеночного существующего дорожного покрытия", - отметил и.о. директора департамента дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовского ОГА Роман Кокотайло.

Он отметил, что на ремонтные работы этого участка выделили средства из областного бюджета в соответствии с Программой развития сетей содержание автомобильных дорог, организации и безопасности дорожного движения на 2018-2020 годы в сумме 2 миллиона 400 000 гривен.

В рамках проведения ремонтных работ, запланировали также устройства основания с ЩПТ и выравнивающего слоя дорожного покрытия.