АЗС, нелегалСпівробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області припинили незаконну діяльність чотирьох АЗС на території обласного центру. Про це повідомляє прес-служба ДФС України у Львівській області.

В рамках проведення операції "Акциз – 2019" було задокументовано незаконну діяльність чотирьох АЗС на території Львова, через які здійснювалась реалізація дизельного пального без відповідних дозвільних документів.

За результатами проведених заходів описано та опечатано обладнання для заправки транспортних засобів та 50 тонн дизельного пального, орієнтовною вартістю близько 1,5 мільйона гривень. Загалом описано товарно-матеріальних цінностей на 2,1 мільйона гривень.

Щодо порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали адміністративних правопорушень скеровано до суду.

f7817972523ba32cf90e7fb41012224b.jpg


Сотрудники налоговой милиции Главного управления ГФС во Львовской области пресекли незаконную деятельность четырех АЗС на территории областного центра. Об этом сообщает пресс-служба ГФС Украины во Львовской области.

В рамках проведения операции "Акциз - 2019" была задокументирована незаконная деятельность четырех АЗС на территории Львова, через которые осуществлялась реализация дизельного топлива без соответствующих разрешительных документов.

По результатам проведенных мероприятий описано и опечатано оборудования для заправки транспортных средств и 50 тонн дизельного топлива, ориентировочной стоимостью около 1,5 миллиона гривен. В общем описано товарно-материальных ценностей на 2,1 миллиона гривен.

В отношении нарушителей составлены протоколы об административных правонарушениях по ч.1 ст.164 Кодекса Украины об административных правонарушениях. Материалы административных правонарушений направлены в суд.