трамвай, остановка, политехник9 березня тимчасово не курсуватимуть трамваї №3 та №5 через обрізку гілок дерев. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як уточнили у ЛКП “Львівелектротранс”, трамваї не курсуватимуть 9 березня з 10.00 до 16.30. Тимчасове призупинення руху трамваїв зумовлено проведенням обрізки гілок дерев на вул. Сахарова.

Як розповів голова Франківської райадміністрації Тарас Гнида, обрізка дерев проводитиметься вздовж трамвайної колії на вул. Сахарова, де зупинка гуртожитків від “Львівської політехніки”.

“На даному відрізку трамвайної колії дерева в поганому стані”, - додав він.


9 марта временно не будут ходить трамваи №3 и №5 из-за обрезки ветвей деревьев. Об этом сообщила пресс-служба Львовского городского совета.

Как уточнили в ЛКП "Львовэлектротранс", трамваи не будут ходить 9 марта с 10.00 до 16.30. Временная приостановка движения трамваев обусловлено проведением обрезки ветвей деревьев на ул. Сахарова.

Как рассказал председатель Франковской райадминистрации Тарас Гнида, обрезка деревьев проводится на трамвайной остановке у общежитий "Львовской политехники".

"На данном отрезке трамвайных путей дерева в плохом состоянии", - добавил он.