нож, женщина, сожитель, убийствоВ Самборі поліцейські затримали жінку, причетну до вбивства свого співмешканця. За скоєне їй загрожує позбавлення волі  на строк до п’ятнадцяти років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Самбірський відділ поліції 7 лютого близько 20.20 надійшло повідомлення про ножове поранення, завдане чоловіку в одному з будинків у райцентрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, 47-річна місцева мешканка Самбора під час побутового конфлікту нанесла кілька ударів ножем своєму 53-річному співмешканцю. Чоловік був доставлений у лікарню з, зокрема, "проникаючими пораненнями грудної клітини та травматичним шоком". Незважаючи на зусилля медиків, невдовзі він помер.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисницю затримано в порядку ст.208 КПК України. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини злочину.


В Самборе полицейские задержали женщину, причастную к убийству своего сожителя. За содеянное ей грозит лишение свободы на срок до пятнадцати лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Самборский отдел полиции 7 февраля около 20.20 поступило сообщение о ножевом ранении, нанесенное человеку в одном из домов в райцентре.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как предварительно установили правоохранители, 47-летняя местная жительница Самбора во время бытового конфликта нанесла несколько ударов ножом своему 53-летнему сожителю. Мужчина был доставлен в больницу с, в частности "проникающими ранениями грудной клетки и травматическим шоком". Несмотря на усилия медиков, вскоре он умер.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от семи до пятнадцати лет. Злоумышленница задержана в порядке ст.208 УПК Украины. Проводится досудебное расследование, устанавливаются обстоятельства преступления.