шахта "Степная", уголь, кража, судОдин з керівників шахти "Степова" обікрав підприємство на 26 тисяч гривень, за що за вироком відбувся штрафом у 850 гривень. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Згідно з матеріалами вироку, заступнику директора з господарських та соціальних питань ВП "Шахта "Степова ДП "Львіввугілля" було ввірено 30 тонн вугілля для перевезення на вугільну компанію Північного блоку ВП "Шахта "Степова" ДП "Львіввугілля". 29 серпня 2017 року близько 17.00 на КамАЗі він вивіз з території шахти без необхідних супроводжувальних документів вугілля в кількості 10,47 тонн на загальну суму 26043,08 грн. для свої целей.

Сокальський районний суд Львівської області визнав посадовця винним та призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 грн.), без позбавлення права обіймати керівні посади, наділені організаційно-розпорядчими функціями.


Один из руководителей шахты "Степная" обокрал предприятие на 26 000 гривен, за что по приговору отделался штрафом в 850 гривен. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Согласно материалам приговора, заместителю директора по хозяйственным и социальным вопросам ОП "Шахта" Степная ГП "Львовуголь" было вверено 30 тонн угля для перевозки на угольную компанию Северного блока ОП "Шахта "Степная" ГП "Львовуголь". 29 августа 2017 года около 17.00 на КамАЗе он вывез с территории шахты без необходимых сопроводительных документов уголь в количестве 10,47 тонн на общую сумму 26043,08 грн. для своих целей.

Сокальский районный суд Львовской области признал чиновника виновным и назначил ему согласованное сторонами наказание в виде штрафа в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан (850 грн.), без лишения права занимать руководящие должности, наделенные организационно-распорядительными функциями.