петиция, улица, переименование, Владимир БойковПерейменувати вулицю Чехова на вулицю Бойківа Володимира – така петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

У зв'язку з відсутністю вулиці, яка б мала назву на честь конкретних Героїв Небесної Сотні, автор петиції Назар Мединський пропонує перейменувати вулицю Чехова, на якій знаходиться головний військовий медичний госпіталь Західного оперативного командування – локацію, де теперішні Захисники України щодня проходять реабілітацію та лікування, на вулицю Бойківа Володимира - Героя України (посмертно) та водночас Захисника України. Львів'янин був вбитий трьома пострілами 19 лютого 2014 року на Майдані Незалежності у Києві.

"Хоч за фахом Володимир Бойків був будівельником, але при цьому він був справжнім ангелом-охоронцем своєї країни, мужнім Захисником України та гідно закарбував роль Львова в історії нашої Держави. Він продовжив справу свого батька Бойківа Василя, який був бійцем Дивізії "Галичина" та дав своєму сину хороший приклад, як саме потрібно боротись за волю та добробут своєї Держави", - зазначає автор петиції.


Переименовать улицу Чехова на улицу Бойкива Владимира - такая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций

В связи с отсутствием улицы, которая называлась в честь конкретных Героев Небесной Сотни, автор петиции Назар Мединский предлагает переименовать улицу Чехова, на которой находится главный военный медицинский госпиталь Западного оперативного командования - локацию, где нынешние Защитники Украины ежедневно проходят реабилитацию и лечение, на улицу Бойкива Владимира - Героя Украины (посмертно) и одновременно Защитника Украины. Львовянин был убит тремя выстрелами 19 февраля 2014 года на Майдане Незалежности в Киеве.

"Хотя по специальности Владимир Бойкив был строителем, но при этом он был настоящим ангелом-хранителем своей страны, мужественным Защитником Украины и достойно запечатлел роль Львова в истории нашего государства. Он продолжил дело своего отца Бойкива Василия, который был бойцом дивизии "Галичина" и дал своему сыну хороший пример, как нужно бороться за свободу и благосостояние своего государства", - отмечает автор петиции.