аллея, кинофестиваль, ТрускавецТрускавецьку алею кінослави перенесуть з ринка та встановлять біля музею М. Біласа. Про це повідомив президент кінофестивалю "Корона Карпат" Олег Карпин, інформує "Варто – Галицькі новини". 

В останній день кінофестивалю "Корона Карпат" переможцю встановлюють бронзову плиту на так званій Алеї кінослави. Вона знаходиться на бульварі Торосевича, біля кінотеатру Злата. Торік у листопаді знайшла своє місце там п’ята табличка для латвійського режисера. Але церемонія відкриття зазнала нищівної критики від глядачів. Мовляв, встановлюють бронзову плиту на базарі. Навпроти торгові кіоски, які зовсім не додають честі святковій події.

Як повідомив президент кінофестивалю Олег Карпин, усі бронзові плити демонтували. Наступного тижня їх мають встановити біля музею М.Біласа. У неділю, 10 листопада, традиційно урочисто відкриють плиту новому переможцю.

Нагадаємо, 7 листопада у Трускавці стартує черговий кінофестиваль. Як і торік, його присвятили сучасному українському кіно. Демонструватимуть, як художні, так і документальні стрічки, зняті українцями, або про Україну.


Трускавецкую аллею кинославы перенесут с рынка и установят возле музея М. Биласа. Об этом сообщил президент кинофестиваля "Корона Карпат" Олег Карпин, информирует "Варто - Галицкие новости". 

В последний день кинофестиваля "Корона Карпат" победителю устанавливают бронзовую плиту на так называемой Аллее кинославы. Она находится на бульваре Торосевича, у кинотеатра Злата. В ноябре прошлого года нашла свое место там пятая табличка для латвийского режиссера. Но церемония открытия подверглась сокрушительной критике от зрителей. Мол, устанавливают бронзовую плиту на рынке. Напротив торговые киоски, которые совсем не добавляют чести праздничному событию.

Как сообщил президент кинофестиваля Олег Карпин, все бронзовые плиты демонтировали. На следующей неделе их должны установить возле музея М. Биласа. В воскресенье, 10 ноября, традиционно торжественно откроют плиту новому победителю.

Напомним, 7 ноября в Трускавце стартует очередной кинофестиваль. Как и в прошлом году, его посвятили современному украинскому кино. Демонстрировать будут, как художественные, так и документальные ленты, снятые украинцами, или об Украине.