​У Львові відкрили виставку Лева Скопа.

Про це повідомили у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва.

6 листопада у Львові, у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва на вул. Окуневського, 3, відкрили виставку малярства Лева Скопа "Відчутність".

До експозиції увійшли найкращі роботи художника, створені протягом останніх років творчої діяльності. Вхід на виставку вільний.

Довідка: Лев Скоп — український мистецтвознавець, художник-реставратор, іконописець, викладач Львівської академії мистецтв, учасник Євромайдану. Нині живе у Дрогобичі (Львівська область), працює художником-реставратором у відділі дерев’яної архітектури музею "Дрогобиччина".


Во Львове открыли выставку Льва Скопа.

Об этом сообщили в Центральной библиотеке для детей и юношества.

6 ноября во Львове, в Центральной библиотеке для детей и юношества на ул. Окуневского, 3, открыли выставку живописи Льва Скопа "Ощутимость".

В экспозицию вошли лучшие работы художника, созданные в течение последних лет творческой деятельности. Вход на выставку свободный.

Справка SQ: Лев Скоп - украинский искусствовед, художник-реставратор, иконописец, преподаватель Львовской академии искусств, участник Евромайдана.

Сейчас живет в Дрогобыче (Львовская область), работает художником-реставратором в отделе деревянной архитектуры музея "Дрогобиччина".