взорвался баллон, газ, ДрогобычВ зруйнованій від вибуху сусідського газового балону квартирі проживала сім’я учасника АТО. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради. 

У двох квартирах будинку №5 на вулиці Шевській у Дрогобичі, де 4 жовтня вибухнув газовий балон, розчищують завали. До робіт залучено працівників другого Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України у Дрогобичі та працівників КП "ЖЕО". Роботи проводяться відповідно до рішення комісії з надзвичайних ситуацій. Наразі у квартирах прибирають залишки стіни, яка обвалилася, відтак буде проведено демонтаж стін, які зазнали суттєвого пошкодження.

Як вдалося з’ясувати, у квартирі, де стався вибух, було знайдено чимало шприців, тому не виключено, що винуватець трагедії є наркотично залежним. Щодо власників сусідньої квартири, яка вщент зруйнована, ними виявилася сім’я учасника АТО.

Нагадаємо, 4 жовтня близько другої години ночі в одній з квартир через порушення правил протипожежної безпеки вибухнув газовий балон. Від вибуху впала стіна, яка розділяла квартиру винуватця трагедії та його сусідів.


В разрушенной от взрыва соседнего газового баллона квартире проживала семья участника АТО. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета. 

В двух квартирах дома №5 на улице Шевской в ​​Дрогобыче, где 4 октября взорвался газовый баллон, расчищают завалы. К работам привлечены работники второго Специального центра быстрого реагирования ГСЧС Украины в Дрогобыче и работники КП "ЖЭО". Сейчас в квартирах убирают остатки стены, которая обвалилась, потом будет проведен демонтаж стен, которые подверглись существенному повреждению.

Как удалось выяснить, в квартире, где произошел взрыв, было найдено немало шприцев, поэтому не исключено, что виновник трагедии является наркотически зависимым. Что касается владельцев соседней квартиры, которая полностью разрушена, ими оказалась семья участника АТО.

Напомним, 4 октября около двух часов ночи в одной из квартир из-за нарушения правил противопожарной безопасности взорвался газовый баллон. От взрыва обрушилась стена, которая разделяла квартиру виновника трагедии и его соседей.