прокуратура, аптека, ТрускавецПрокуратура повернула громаді Трускавця приміщення за 1 млн грн. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Зокрема, Дрогобицькою місцевою прокуратурою до господарського суду Львівської області було подано позов в інтересах держави в особі управління комунальної власності Трускавецької міської ради до КП „Аптека 267”, розташованого у м. Трускавець по вул.Стебницькій про стягнення заборгованості по орендній платі в розмірі більше 35 тис грн., розірвання договору оренди та повернення в комунальну власність приміщення вартістю майже 1 млн грн. У подальшому, під час судового розгляду вказаної справи безпосередньо працівники прокуратури Львівської області відстоювали позицію місцевої прокуратури.

Як наслідок, господарський суд Львівської області підтвердив законність вимог прокуратури, задовольнивши позов у повному обсязі. На даний час, зазначену суму заборгованості уже стягнуто, договір оренди розірвано, а майно повернуто територіальній громаді м. Трускавець.


Прокуратура вернула общине Трускавца помещения за 1 млн грн. Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

В частности, Дрогобычской местной прокуратурой в Хозяйственный суд Львовской области был подан иск в интересах государства в лице управления коммунальной собственности Трускавецкого городского совета к КП "Аптека 267", расположенному в г. Трускавец на ул.Стебницкой о взыскании задолженности по арендной плате в размере более 35 тыс. грн, расторжении договора аренды и возвращении в коммунальную собственность помещения стоимостью почти 1 млн грн. В дальнейшем, в ходе судебного рассмотрения указанного дела непосредственно работники прокуратуры Львовской области отстаивали позицию местной прокуратуры.

Как следствие, суд Львовской области подтвердил законность требований прокуратуры, удовлетворив иск в полном объеме. В настоящее время, указанную сумму задолженности уже взыскали, договор аренды расторгнут, а имущество возвращено территориальной громаде Трускавца