Угон, автомобиль, подростки, стрельба​На Львівщині неповнолітні викрали авто і намагалися втекти від поліції.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"До Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення від 39-річного місцевого жителя, який повідомив, що з вулиці Шептицького у Червонограді невідомі викрали його автомобіль ВАЗ-2106", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оперативно виявили авто, що рухалося вулицею Івасюка, проте на вимогу зупинитися підлітки, які перебували в салоні, не реагували і почали втікати від правоохоронців. За межами Червонограда автомобіль їхав на великій швидкості, створюючи потенційну небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Тому поліцейські застосували для зупинки ВАЗу зброю.

Після пошкодження колеса авто зупинилося, і правоохоронцям вдалося затримати раніше судимих мешканців Червонограда віком 14–15 років. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине несовершеннолетние угнали авто и пытались убежать от полиции.

Об этом сообщили в отделе коммуникации Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

"В Червоноградский отдел полиции поступило сообщение от 39-летнего местного жителя, который сообщил, что с улицы Шептицкого в Червонограде неизвестные похитили его автомобиль ВАЗ-2106", - говорится в сообщении.

Правоохранители оперативно обнаружили автомобиль, который двигался по улице Ивасюка, однако на требование остановиться подростки, которые находились в салоне, не реагировали и начали убегать от правоохранителей. За пределами Червонограда автомобиль ехал на большой скорости, создавая потенциальную опасность для других участников дорожного движения. Поэтому полицейские применили для остановки ВАЗа оружие.

После повреждения колеса автомобиль остановился, и правоохранителям удалось задержать ранее судимых жителей Червонограда возрасте 14-15 лет. В результате инцидента никто не пострадал, решается вопрос об открытии уголовного производства.