суд, рубка, деревьяНа Львівщині чоловік опинився на лаві підсудних за незаконну рубку дерев. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 24-річного мешканця Сколівського району, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.246 КК України (незаконна порубка лісу).

Встановлено, що цьогоріч у червні правопорушник, використовуючи власні бензопили, самовільно (без спеціального на те дозволу, який посвідчується відповідним документом ордером) зрізав 28 сироростучих дерев породи "Смерека" у лісовому масиві в с. Волосянка Сколівського району на дільниці Волосянківського лісництва Славського ДЛГП "Галсільліс", загальною кубомасою майже 54 м куб. Такими діями зловмисник грубо порушив вимоги ст.ст. 6, 44, 55 Лісового кодексу України та завдав державі шкоди на понад 283 тис грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Сколівського районного суду для розгляду по суті. За вчинення інкримінованого злочину чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.


Во Львовской области мужчина оказался на скамье подсудимых за незаконную рубку деревьев. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Стрыйской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении 24-летнего жителя Сколевского района, который подозревался в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.246 УК Украины (незаконная порубка леса).

Установлено, что в этом году в июне правонарушитель, используя собственные бензопилы, самовольно (без специального на то разрешения) срезал 28 сыроростучих деревьев породы "Ель" в лесном массиве в с. Волосянка Сколевского района на участке Волосянкивського лесничества Славского ГЛГП "Галсельлес", общей кубомассой почти 54 м куб. Такими действиями злоумышленник грубо нарушил требования ст 6, 44, 55 Лесного кодекса Украины и нанес государству ущерб на более 283 тыс грн.

Обвинительный акт в уголовном производстве направлено в Сколевский районный суд для рассмотрения по существу. За совершение инкриминируемого преступления мужчине грозит до 3 лет лишения свободы.