дтп, автобус, автомобильУ Львові внаслідок зіткнення автомобіля з автобусом постраждало двоє осіб. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 вересня о 12:40 на вулиці Липинського.

Внаслідок зіткнення автомобіля ВАЗ-21043 під керуванням 37-річного львів’янина із пасажирським автобусом БАЗ, за кермом якого перебував 39-річний житель Львова, отримали травми і були доставлені в лікарню 27-річна львів’янка, пасажирка автомобіля ВАЗ, та 19-річна пасажирка автобуса, жителька Буського району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Усі обставини автопригоди встановлюються.


Во Львове в результате столкновения автомобиля с автобусом пострадали два человека. Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области. Дорожно-транспортное происшествие произошло 6 сентября в 12:40 на улице Липинского во Львове.

В результате столкновения автомобиля ВАЗ-21043 под управлением 37-летнего львовянина с пассажирским автобусом БАЗ, за рулем которого находился 39-летний житель Львова, получили травмы и были доставлены в больницу 27-летняя львовянка, пассажирка автомобиля ВАЗ, и 19-летняя пассажирка автобуса, жительница Бугского района.

По данному факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения, наказывается штрафом до ста необлагаемых минимумов доходов граждан или ограничением свободы на срок до трех лет).

Все обстоятельства ДТП устанавливаются.