Дрогобыч, аптека, прокуратура, полицейскийУ Львові судитимуть поліцейського, який підглядав за аптекою.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Завершено досудове розслідування стосовно працівника одного із відділів поліції Львівської області, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 359 Кримінального кодексу України, а саме в незаконному використанні спеціального технічного засобу для негласного отримання інформації.

Встановлено, що у вересні 2015 року поліцейський з метою здійснення аудіозапису та відеозйомки реалізації працівниками аптек Дрогобича медичних препаратів, що містять наркотичні засоби, незаконно використав електронний пристрій у вигляді брелка від автомобільної сигналізації.

У пристрій була вмонтована відеокамера та мікрофон. Використання цього заборонено законом.


Во Львове будут судить полицейского, который подглядывал за аптекой.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Завершено досудебное расследование в отношении работника одного из отделов полиции Львовской области, который подозревается в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст. 359 Уголовного кодекса Украины, а именно в незаконном использовании специального технического средства негласного получения информации.

Установлено, что в сентябре 2015 годп полицейский с целью осуществления аудиозаписи и видеосъемки реализации работниками аптек Дрогобыча медицинских препаратов, содержащих наркотические средства, использовал электронное устройство в виде брелка от автомобильной сигнализации.

В устройство была вмонтирована видеокамера и микрофон. Его использование запрещено законом.