пожар, женщина, квартираУ Львові на пожежі житлового будинку врятовано жінку 1944 року народження. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

06 серпня о 12:52 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів на вул. Вагонна. Пожежа виникла в двоповерховому цегляному житловому будинку. До місця події виїхали рятувальники 2-ої та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, вся будівля була сильно задимлена. В одній з кімнат, на ліжку, рятувальники виявили жінку, яка не могла самостійно покинути місце пожежі. Її винесли на свіже повітря, де передали медикам. Внаслідок пожежі потерпіла - жінка 1944 року народження - отримала опіки руки 2-3 ступеня. В стані середньої важкості її госпіталізовано у міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

О 13:10 вогнеборці локалізували пожежу та о 13:14 повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. На пожежі вогнем знищено матрац на площі 1 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.


Во Львове на пожаре жилого дома спасены женщину 1944 года рождения. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

6 августа в 12:52 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львов на ул. Вагонная. Пожар возник в двухэтажном кирпичном жилом доме. К месту происшествия выехали спасатели 2-й и 4-й государственной пожарно-спасательной части г. Львов.

На момент прибытия пожарно-спасательных подразделений к месту вызова, все здание было сильно задымлено. В одной из комнат, на кровати, спасатели обнаружили женщину, которая не могла самостоятельно покинуть место пожара. Ее вынесли на свежий воздух и передали медикам. В результате пожара пострадала женщина 1944 года рождения – она получила ожоги руки 2-3 степени. В состоянии средней тяжести она госпитализирована в городскую клиническую больницу скорой медицинской помощи.

В 13:10 пожарные локализовали пожар и в 13:14 полностью ликвидировали в составе двух звеньев газодымозащитной службы. На пожаре огнем уничтожен матрас на площади 1 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 14 человек личного состава и 3 единицы спецтехники.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.