отравление, кафеВ кафе у м. Золочів отруїлися гості, які святкували весілля. Серед захворілих – троє дітей. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

До Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення КНП “Золочівська ЦРЛ” пацієнтів, що харчувались 4 серпня 2019 року на весіллі в кафе “Хутір” (м. Золочів).

В них виявлені симптоми: висока температура (39,9оС), пронос, блювота, загальна слабкість.

Станом на 17:00 06.08.2019 року за допомогою звернулось 4 особи (3 дітей до 18 років), всі госпіталізовані. Стан пацієнтів середньої важкості.

Як повідомили правоохоронці, в інфекційне відділення місцевої лікарні з симптомами харчового отруєння були доставлені четверо пацієнтів віком 7, 9, 17 та 18 років. Усі вони госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання - штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.


В кафе в г. Золочев отравились гости, которые праздновали свадьбу. Среди заболевших - трое детей. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

Во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в инфекционное отделение КНП "Золочевская ЦРБ" пациентов, питались 4 августа 2019 на свадьбе в кафе "Хутор" (г. Золочев).

У них обнаружены симптомы: высокая температура (39,9оС), понос, рвота, общая слабость.

По состоянию на 17:00 06.08.2019 года за помощью обратилось 4 человека (3 детей до 18 лет), все госпитализированы. Состояние пациентов средней тяжести.

Как сообщили правоохранители, в инфекционное отделение местной больницы с симптомами пищевого отравления были доставлены четверо пациентов в возрасте 7, 9, 17 и 18 лет. Все они госпитализированы.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.325 (нарушение санитарных правил и норм по предотвращению инфекционных заболеваний и массовых отравлений). Санкция статьи предусматривает наказание - штраф до ста необлагаемых минимумов доходов граждан или арест на срок до шести месяцев, или ограничение свободы на срок до трех лет.