ребенок, потерялся, Львов, полицияУ Львові поліція знайшла 3-річну дитину, що загубилась. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Сьогодні вдень патрульним надійшло орієнтування, що на вулиці Галицькій загубилася 3-річна дитина. Екіпажі патрульних отримали опис дитини та почали обстежувати прилеглі вулиці. Згодом, на вулиці Богдана Хмельницького один з екіпажів помітив мужчину: він ніс на руках хлопчика, який підпадав під орієнтування. Чоловік повідомив, що побачив дитину саму на вулиці. Хлопчик розповів йому, що пам’ятає дорогу додому, тому вони направилися туди. Патрульні завезли дитину батькам та провели з батьками профілактичну бесіду.


Во Львове полиция нашла 3-летнего ребенка, который потерялся. Об этом сообщает Патрульная полиция Львова.

Сегодня днем ​​патрульным поступило ориентирование, что на улице Галицкой потерялся 3-летний ребенок. Экипажи патрульных получили описание ребенка и начали обследовать прилегающие улицы. На улице Богдана Хмельницкого один из экипажей заметил мужчину: он нес на руках мальчика, который подпадал под ориентировку. Мужчина сообщил, что увидел ребенка одного на улице. Мальчик рассказал ему, что помнит дорогу домой, поэтому они направились туда. Патрульные завезли ребенка родителям и провели с родителями профилактическую беседу.