Ночь энергетиковУ ніч з 10 на 11 червня у Львові пройде "Ніч енергетики". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львівській Ратуші (пл. Ринок, 1) у ніч з 10 на 11 червня пройде "Ніч енергетики". Протягом усієї ночі, з 21.00 до 6.00 години, українські експерти з енергетики та найуспішніші представники бізнесу проведуть non-stop з лекцій, на яких розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, дадуть прикладні поради із використання та примноження знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі.

Фахівці розкажуть, як креативні ідеї із розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти. Ця подія стане львівським початком молодіжного проекту «Ukrenergo Laboratories» – першого в Україні інкубатора ідей в енергетиці за ініціативи ДП «НЕК» Укренерго». Проект «Ukrenergo Laboratories» розпочався із Харкова, і на подібному заході зібрав понад 400.


В ночь с 10 на 11 июня во Львове пройдет "Ночь энергетики". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Во Львовской Ратуше (пл. Рынок, 1) в ночь с 10 на 11 июня пройдет "Ночь энергетики". На протяжении всей ночи, с 21.00 до 6.00 часов, украинские эксперты по энергетике и успешные представители бизнеса проведут non-stop из лекций, на которых расскажут о новых технологиях в электроэнергетике, дадут прикладные советы по использованию и приумножению знаний и навыков для построения карьеры в этой области.

Специалисты расскажут, как креативные идеи по развитию электроэнергетики можно воплотить в реальные проекты. Это событие станет львовским началом молодежного проекта Ukrenergo Laboratories - первого в Украине инкубатора идей в энергетике по инициативе ГП "НЭК Укрэнерго". Проект Ukrenergo Laboratories начался из Харькова и на подобном мероприятии собрал более 400 участников.