пенсионер, убийство, ссораУ Львові поліцейські затримали пенсіонера, причетного до вбивства свого знайомого. На сходовій клітці між нетверезими чоловіками виник конфлікт, під час якого мешканець будинку наніс загиблому два ножових поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Залізничний відділ поліції 6 травня надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Залізничній у Львові виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – 43-річного львів’янина. Також встановлено, що близько 18.40 на сходовій клітці у загиблого виник конфлікт із знайомим - 66-річним мешканцем цього ж будинку, під час якого пенсіонер кухонним ножем наніс йому два поранення – одне в область шиї, друге – у груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. На момент сварки чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, призначені експертизи, поліцейські встановлюють обставини події.


Во Львове полицейские задержали пенсионера, причастного к убийству своего знакомого. На лестничной клетке между нетрезвыми мужчинами возник конфликт, в ходе которого житель дома нанес погибшему два ножевых ранения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 6 мая поступило сообщение о том, что в одном из многоквартирных домов на улице Железнодорожной в Львове обнаружено тело мужчины с признаками насильственной смерти.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили личность погибшего - 43-летний львовянин. Также установлено, что около 18.40 на лестничной клетке у погибшего возник конфликт со знакомым - 66-летним жителем этого же дома, во время которого пенсионер кухонным ножом нанес ему два ранения - одно в область шеи, второе - в грудь. От полученных травм мужчина скончался на месте происшествия. На момент ссоры мужчины находились в состоянии алкогольного опьянения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается, назначены экспертизы, полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.