женщина, укралаУ Самбірському районі сусідка вкрала у подружжя з будинку 464 тис грн. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Самбірської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 46-річної мешканки Львівщини, яка підозрювалась у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах).

Цьогоріч у лютому до поліції звернулося літнє подружжя із заявою про викрадення з їхнього будинку 464 тис грн. Досудовим розслідуванням встановлено, що крадіжку вчинила сусідка потерпілих. Під час обшуку помешкання зловмисниці, правоохоронці виявили та вилучили майже усю суму викраденого. Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На даний час провадження перебуває на розгляді Турківського районного суду Львівської області. За вчинене жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.


В Самборском районе соседка украла у супругов из дома 464 тыс грн. Ей грозит до 8 лет лишения свободы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Самборской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в уголовном производстве в отношении 46-летней жительницы Львовщины, которая подозревалась в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.4 ст.185 (кража, совершенная в крупных размерах).

В этом году в феврале в полицию обратилось пожилые супруги с заявлением о похищении из их дома 464 тыс грн. Досудебным расследованием установлено, что кражу совершила соседка пострадавших. Во время обыска квартиры злоумышленницы, правоохранители обнаружили и изъяли почти всю сумму похищенного. Подозреваемой избрана мера пресечения в виде домашнего ареста.

В настоящее время производство находится на рассмотрении Турковского районного суда Львовской области. За совершенное женщине грозит до 8 лет лишения свободы.