ребенок, ограбили, телефонУ Жовкві раніше судимий пограбував дитину. Поліцейські затримали зловмисника, йому повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Жовківське відділення поліції 5 травня звернулася 61-річна жителька райцентру. За словами заявниці, близько 20.30 на вулиці Львівській невідомий чоловік відібрав мобільний телефон у її 10-річного онука.

"Було встановлено, що до вчинення злочину причетний раніше судимий 42-річний місцевий мешканець. Побачивши у хлопчика мобільний телефон, чоловік наздогнав його та на дитячому майданчику пограбував. Свій вчинок він пояснив тим, що йому дуже були потрібні гроші на власні потреби", - повідомив начальник Жовківського відділення поліції майор поліції Андрій Коцур.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Наразі проводиться досудове розслідування.


В Жовкве ранее судимый ограбил ребенка. Полицейские задержали злоумышленника, ему сообщено о подозрении в совершении правонарушения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жовковское отделения полиции 5 мая обратилась 61-летняя жительница райцентра. По словам заявительницы, около 20.30 на улице Львовской неизвестный мужчина отобрал мобильный телефон у ее 10-летнего внука.

"Было установлено, что к совершению преступления причастен ранее судимый 42-летний местный житель. Увидев у мальчика мобильный телефон, человек догнал его и на детской площадке ограбил. Свой поступок он объяснил тем, что ему очень были нужны деньги на собственные нужды", - сообщил начальник Жовковского отделения полиции майор полиции Андрей Коцур.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. Ему объявлено о подозрении в совершении преступления по ч.1 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до четырех лет.

В настоящее время проводится досудебное расследование.