дворник, конкурсУ Львові оголосили конкурс "Обери найкращого двірника . Про це повідомляється на сторінці "Гаряча лінія міста Львова" у Facebook

Львівська міська рада проводить конкурс на звання найкращого двірника міста з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня.

"Якщо ваш двір та будинок прибраний і охайний, то, можливо, саме ваш двірник заслуговує отримати звання кращого в місті. Тож запрошуємо вас долучитися до конкурсу, який триватиме до 14 березня. У коментарі під цим оголошенням напишіть ім’я та прізвище двірника, якого ви хочете відзначити, чи номер будинку, який він обслуговує. Якщо ж він уже згаданий в іншому коментарі, то просимо підтримати його, поставивши лайк", - зазначається у повідомленні.

Переможця визначать 16 березня, в честь професійного свята він отримає подарунок від громади міста Львова. Що саме – сюрприз. Також будуть відзначені й інші призери.

"Якщо ваш двірник гідний відзнаки, то підтримайте його. Адже щоденна робота двірника є нелегкою. Здебільшого ми звертаємо увагу на недоліки в роботі комунальників, забуваючи про те, скільки доброго вони роблять для нас. Долучіть або запросіть своїх друзів у нашу групу, щоб і вони змогли проголосувати. Розпочнемо весну з позитиву!"


Во Львове объявили конкурс "Выбери лучшего дворника". Об этом сообщается на странице "Горячая линия города Львова" в Facebook

Львовский городской совет проводит конкурс на звание лучшего дворника города по случаю Дня работников жилищно-коммунального хозяйства и бытового обслуживания населения, который отмечают в третье воскресенье марта.

"Если ваш двор и дом убран и опрятный, может быть, именно ваш дворник заслуживает получить звание лучшего в городе. Поэтому приглашаем вас присоединиться к конкурсу, который продлится до 14 марта. В комментарии под этим объявлением напишите имя и фамилию дворника, которого вы хотите отметить, или номер дома, который он обслуживает. Если же он уже упомянут в другом комментарии, то просим поддержать его, поставив лайк", - отмечается в сообщении.

Победителя определят 16 марта, в честь профессионального праздника он получит подарок от общины города Львова. Что именно - сюрприз. Также будут отмечены и другие призеры.

"Если ваш дворник достойный награды, то поддержите его. Ведь ежедневная работа дворника нелегка. В основном мы обращаем внимание на недостатки в работе коммунальщиков, забывая о том, сколько хорошего они делают для нас. Пригласите своих друзей в нашу группу, чтобы и они смогли проголосовать. Начнем весну с позитива!"