обменный пункт, разбойУ Львові поліцейські затримали групу зловмисників, які вчинили розбійний напад на обмінний пункт валюти, та до складу якої входив іноземець. У чоловіків вилучено 71 500 гривень, якими вони заволоділи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

6 березня на вулиці Чернівецькій у Львові працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області затримали одразу після скоєння злочину чотирьох осіб, причетних до розбійного нападу на обмінний пункт валюти. Застосувавши фізичну силу до працівника кантору, зловмисники заволоділи грошовими коштами в сумі 71 500 гривень.

"До складу злочинної групи входило троє громадян України та іноземець. Останній із них вже другий рік перебуває у розшуку Шевченківським управлінням поліції міста Києва за вчинене шахрайство. Під час затримання 32-річний іноземець видав себе за іншу людину та пред’явив підроблені документи", - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Серед затриманих – двоє раніше судимих місцевих мешканців віком 34 та 36 років і 49-річний киянин, який на запрошення іноземця спеціально прибув до Львова власним автомобілем Volkswagen Passat для участі у розбої.

Кошти, які зловмисники забрали в обмінному пункті, у них вилучено. Усі четверо затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі встановлюються обставини події. Триває досудове розслідування та перевірка щодо причетності зловмисників до вчинення інших кримінальних правопорушень.


Во Львове полицейские задержали группу злоумышленников, которые совершили разбойное нападение на обменный пункт валюты, и в состав которой входил иностранец. У мужчин изъято 71 500 гривен, которыми они завладели. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

6 марта на улице Черновицкой во Львове работники Управления уголовного розыска Главного управления Национальной полиции во Львовской области задержали сразу после совершения преступления четырех человек, причастных к разбойному нападению на обменный пункт валюты. Применив физическую силу к работнику кантору, злоумышленники завладели суммой в 71 500 гривен.

"В состав преступной группы входило трое граждан Украины и иностранец. Последний из них уже второй год находится в розыске Шевченковским управлением полиции города Киева за совершенное мошенничество. Во время задержания 32-летний иностранец выдал себя за другого человека и предъявил поддельные документы", - сообщил заместитель начальника Главного управления Национальной полиции во Львовской области полковник полиции Тарас Сабанюк.

Среди задержанных - двое ранее судимых местных жителей в возрасте 34 и 36 лет и 49-летний киевлянин, который по приглашению иностранца специально прибыл во Львов на личном автомобиле Volkswagen Passat для участия в разбое.

Средства, которые злоумышленники забрали в обменном пункте, у них изъяты. Все четверо задержаны в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. По факту возбуждено уголовное производство по ч.3 ст.187 Уголовного кодекса Украины (разбой). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от семи до двенадцати лет с конфискацией имущества.

Устанавливаются обстоятельства происшествия. Продолжается досудебное расследование и проверка причастности злоумышленников к совершению других уголовных преступлений.