Трускавец, железнодорожник, избилиПоліція затримала підозрюваних у нападі на працівника станції Трускавець, якому хулігани завдали тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці

Нагадаємо, у неділю, 4 березня, близько 19:40 у приміщенні вокзалу станції Трускавець невідомі напали на слюсаря-ремонтника ВП "Львівська дирекція залізничних перевезень" Маряка М. Ю. Колегу, що перебував у непритомному стані в залі очікування вокзалу, виявили інші залізничники. Вони викликали бригаду швидкої медичної допомоги та наряд поліції. Із важкою травмою голови (забій головного мозку, відкрита черепно-мозкова травма) медики доправили потерпілого в Дрогобицьку міську лікарню. Аби стабілізувати стан потерпілого, було проведено складну операцію.

За попередньою інформацією, в ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали кількох осіб, яких підозрюють у скоєнні нападу на залізничника. Тривають слідчі дії.

Зауважимо, що в лютому-березні на цій курортній станції Львівської магістралі зафіксовано кілька випадків правопорушень. Напередодні, 3 березня цього року, невідомі особи розбили велике вітринне вікно у касовому залі, а вночі з 20 на 21 лютого вандали розмалювали аерозольними фарбами вагони електропоїзда Львів–Трускавець. Відомо також, що приміщення залу очікування на вокзалі останнім часом облюбувала ватага підлітків, яка не зважала на неодноразові прохання залізничників дотримуватися правил громадського порядку та неохоче залишала приміщення вокзалу пізньої пори. Власне після одного з таких випадків віконне скло залізничного об’єкта й розлетілося на друзки. Втім, правоохоронці, які неодноразово прибували на місце події за викликом, обмежувалися профілактичними бесідами, зважаючи на неповнолітній вік порушників громадського спокою.


Полиция задержала подозреваемых в нападении на работника станции Трускавец, которому хулиганы нанесли тяжкие телесные повреждения. Об этом сообщает пресс-служба Львовской железной дороги. 

Напомним, в воскресенье, 4 марта, около 19:40 в помещении вокзала станции Трускавец неизвестные напали на слесаря-ремонтника ОП "Львовская дирекция железнодорожных перевозок" Маряка М. Ю. Коллегу, который находился в бессознательном состоянии в зале ожидания вокзала, обнаружили другие железнодорожники. Они вызвали бригаду скорой медицинской помощи и наряд полиции. С тяжелой травмой головы (ушиб головного мозга, открытая черепно-мозговая травма) медики доставили пострадавшего в Дрогобычскую городскую больницу. Чтобы стабилизировать состояние пострадавшего, была проведена сложная операция.

По предварительной информации, в ходе оперативно-розыскных мероприятий правоохранители задержали нескольких человек, подозреваемых в совершении нападения на железнодорожника. Продолжаются следственные действия.

Заметим, что в феврале-марте на этой курортной станции Львовской магистрали зафиксировано несколько случаев правонарушений. Накануне, 3 марта этого года, неизвестные разбили большое витринное окно в кассовом зале, а ночью с 20 на 21 февраля вандалы разрисовали аэрозольными красками вагоны электропоезда Львов-Трускавец. Известно также, что помещение зала ожидания на вокзале в последнее время облюбовала группа подростков, которая не обращала внимания на неоднократные просьбы железнодорожников соблюдать правила общественного порядка и неохотно покидала помещение вокзала в позднюю пору. Собственно после одного из таких случаев оконное стекло железнодорожного объекта и разлетелось вдребезги. Впрочем, правоохранители, которые неоднократно прибывали на место происшествия по вызову, ограничивались профилактическими беседами, учитывая несовершеннолетний возраст нарушителей общественного спокойствия.