пешеходный переход, освещение, светофорНа заходи з безпеки дорожнього руху з обласного бюджету скерують 20 млн грн., з них 16 млн – на освітлення пішохідних переходів в населених пунктах області та встановлення світлофорів. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Під час засідання депутати Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня, підтримали зміни до Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки».  

На цей рік в межах програми загальний обсяг фінансування з обласного бюджету передбачено в сумі 20 млн грн. З них 16 млн грн. скерують на освітлення пішохідних переходів  в населених пунктах області та встановлення світлофорних об’єктів на найбільш аварійно-небезпечних ділянках доріг. Окрім того, 2 млн грн. передбачені для встановлення стаціонарних систем відеонагляду за порушеннями правил дорожнього руху.

Також за кошти обласного бюджету буде закуплено 4 вагові комплекси.


На мероприятия по безопасности дорожного движения из областного бюджета направят 20 млн грн., из них 16 млн - на освещение пешеходных переходов в населенных пунктах области и установку светофоров. Об этом сообщает пресс-служба Львовского областного совета.

Во время заседания депутаты Львовского областного совета во вторник, 7 марта, поддержали изменения к "Программе по организации и безопасности дорожного движения на автомобильных дорогах, улицах городов, других населенных пунктов Львовской области на 2015-2017 годы".
На этот год в рамках программы общий объем финансирования из областного бюджета предусмотрен в сумме 20 млн грн. Из них 16 млн грн. направят на освещение пешеходных переходов в населенных пунктах области и установления светофорных объектов на наиболее аварийно-опасных участках дорог. Кроме того, 2 млн грн. предусмотрены для установки стационарных систем видеонаблюдения за нарушениями правил дорожного движения.

Также за средства областного бюджета будут куплены 4 весовых комплекса.