41-річний житель Львова брав кошти з потерпілих, які шукали роботу за кордоном, проте жодних послуг їм не надавав. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Залізничний відділ поліції 6 березня звернувся 42-річний львів’янин. За його словами, наприкінці грудня минулого року він передав 620 доларів невідомому чоловікові, який пообіцяв посприяти в оформленні візи та працевлаштуванні за кордоном. Отримавши гроші, зловмисник перестав виходити на зв’язок.

Аналогічні заяви до відділу поліції надійшли також від двох місцевих мешканок віком 34 та 44 роки. В однієї із них шахрай взяв за працевлаштування 620 доларів, у другої – 500 доларів.

Правоохоронці встановили особу зловмисника - 41-річного жителя Львова. Наразі з’ясовується його причетність до інших подібних злочинів.


41-летний житель Львова принимал средства от пострадавших, искавших работу за рубежом, однако никаких услуг им не оказывал. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 6 марта обратился 42-летний львовянин. По его словам, в конце декабря прошлого года он передал 620 долларов неизвестному мужчине, который пообещал посодействовать в оформлении визы и трудоустройстве за рубежом. Получив деньги, злоумышленник перестал выходить на связь.

Аналогичные заявления в отдел полиции поступили также от двух местных жительниц в возрасте 34 и 44 года. У одной из них мошенник взял за трудоустройство 620 долларов, у второй - 500 долларов.

Правоохранители установили личность злоумышленника - 41-летнего жителя Львова. Сейчас выясняется его причастность к другим подобным преступлениям.