шахты, авария, хроника

Сьогодні о 9:00 в м. Червоноград розпочала роботу Держкомісія з розслідування трагедії на шахті "Степова". Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook

За його словами, о 12:00 члени комісії зустрінуться з сім'ями загиблих а також відвідають гірників в лікарні, що отримали травми в наслідрк аварії на шахті.

“За моєї ініціативи Держкомісію було посилено представниками Мінфіну, Мін'юсту та ін. А комісію Держпраці посилять експертами з Міненерговугілля”, - відмітив Михайло Волинець, який теж є членом Держкомісії.


Сегодня в 9:00 в г. Червоноград начала работу Госкомиссия по расследованию трагедии на шахте "Степная". Об этом сообщил председатель Независимого профсоюза горняков Михаил Волынец на своей странице в Facebook

По его словам, в 12:00 члены комиссии встретятся с семьями погибших, а также посетят шахтеров в больнице, которые получили травмы из-за аварии на шахте.

"По моей инициативе Госкомиссия была усилена представителями Минфина, Минюста и др. А комиссию Гоструда усилят экспертами Минэнергоугля”, - отметил Михаил Волынец, который тоже является членом Госкомиссии.

Независимый профсоюз шахтеров напомнил о самых крупных авариях на украинских шахтах за время независимости.