трамвай, автобус, площадь ДворцоваяВід завтра на пл. Двірцевої розпочне курсувати громадський транспорт — 3 трамвайних маршрути і 13 автобусних. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Завершився І етап реконструкції пл. Двірцевої. Від завтра, 7 грудня, на площі розпочне курсувати громадський транспорт — 3 трамвайних маршрути і 13 автобусних.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", на площу Двірцеву від завтра будуть курсувати трамвайні маршрути № 1, 4, 9, натомість маршрут № 6 продовжить курсувати до ТЦ "Скриня".

"Також від завтра, трамвайний маршрут № 1 змінить ще одну кінцеву зупинку — він курсуватиме від Залізничного вокзалу і на вул. Пасічну", — повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

Отож, від завтра, 7 грудня, вище перелічені трамвайні маршрути курсуватимуть наступним чином: № 1- "Залізничний вокзал" — вул. Дорошенка — вул. Личаківська — вул. Пасічна, і у зворотному напрямку. № 4 – "Залізничний вокзал" — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. Вернадського, і у зворотному напрямку № 6 - ТЦ "Скриня" — вул. Миколайчука, і у зворотному напрямку. № 9 — "Залізничний вокзал" — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. Підвальна — вул. Хмельницького — вул. Миколайчука, і у зворотному напрямку.

"Також від завтра на пл. Двірцева розпочнуть курсувати автобусні маршрути. Йдеться про денні маршрути № 29, 16, 10, 32, 31. А також усі нічні, їх є 7, і експрес-маршрут, який курсує до аеропорту", — повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту.


Завтра на пл. Дворцовой начнет курсировать общественный транспорт - 3 трамвайных маршрута и 13 автобусных. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Завершился I этап реконструкции пл. Дворцовой. Завтра, 7 декабря, на площади начнет курсировать общественный транспорт - 3 трамвайных маршрута и 13 автобусных.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", на площадь Дворцовую завтра будут курсировать трамвайные маршруты № 1, 4, 9, взамен маршрут № 6 продолжит курсировать до ТЦ "Скрыня".

"Также завтра, трамвайный маршрут № 1 изменит еще одну конечную остановку - он будет курсировать от железнодорожного вокзала и на ул. Пасечная", - сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс".

Итак, завтра, 7 декабря, вышеперечисленные трамвайные маршруты будут курсировать следующим образом: № 1 "Железнодорожный вокзал" - ул. Дорошенко - ул. Лычаковская - ул. Пасечная, и в обратном направлении. № 4 - "Железнодорожный вокзал" - ул. Сахарова - ул. Витовского - ул. Вернадского, и в обратном направлении № 6 - ТЦ "Скрыня" - ул. Миколайчука, и в обратном направлении. № 9 - "Железнодорожный вокзал" - ул. Сахарова - ул. Витовского - ул. Подвальная - ул. Хмельницкого - ул. Миколайчука, и в обратном направлении.

"Также завтра на пл. Дворцовая начнут курсировать автобусные маршруты. Речь идет о дневных маршрутах № 29, 16, 10, 32, 31. А также все ночные, их 7 и экспресс-маршрут, курсирующий в аэропорт", - сообщил Орест Олеськив, начальник управления транспорта.