вор, маршрутка, телефонНебайдужі громадяни допомогли затримати підозрюваного в крадіжці, а він на колінах вмовляв його помилувати. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вдень до патруля Шевченківського району прийшов виклик про крадіжку телефону.

Екіпаж, прибувши на місце, побачив, як невідомого тримають кілька чоловіків за руки. Заявниця вказала на 23-річного львів’янина, що саме він таємно заволодів її телефоном у маршрутці. Потерпіла помітила, що з кишені зник мобільний, і побачила, як на зупинці з салону намагається швидко вийти невідомий громадянин. Жінка не розгубилася і почала гукати на допомогу. Його затримали небайдужі чоловіки, і в цей момент з його кишені випав викрадений телефон.

Затриманий раніше судимий за крадіжки. Він визнав свою провину і просив у потерпілої вибачення та на колінах випрошував помилування. Зловмиснику вистачило двох зупинок аби здійснити крадіжку. Львів’янка залишилася непохитною і написала заяву. Чоловік зателефонував своєму адвокатові. На місце події викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. Згодом усі учасників події супроводили у відділок.


Неравнодушные граждане помогли задержать подозреваемого в краже, а он на коленях уговаривал его помиловать. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня днем патрулю Шевченковского района пришел вызов о краже телефона.

Экипаж ,прибыв на место, увидел, как неизвестного держат несколько мужчин за руки. Заявительница указала на 23-летнего львовянина, что именно он тайно завладел ее телефоном в маршрутке. Потерпевшая заметила, что из кармана исчез мобильный, и увидела, как на остановке из салона пытается быстро выйти неизвестный гражданин. Женщина не растерялась и начала звать на помощь. Его задержали неравнодушные мужчины, и в этот момент из его кармана выпал похищенный телефон.

Задержанный - ранее судимый за кражи. Он признал свою вину и просил у потерпевшей прощения и на коленях выпрашивал помилования. Злоумышленнику хватило двух остановок, чтобы совершить кражу. Львовянка осталась непреклонной и написала заявление. Мужчина позвонил своему адвокату. На место происшествия вызвали следователей Шевченковского отдела полиции. Впоследствии все участников происшествия сопроводили в участок.