волк, напалНа території Жовківського району, Львівської області, дика тварина напала на людину. Інформацію про це повідомили у ДП "Жовківський лісгосп", інформує "Над Бугом". 

Повідомляється, що тракторист виїхав на підготовку грунту. Коли закінчив роботу, вийшов з трактора, щоб почистити плуга. В цей момент до нього підбіг вовк. Чоловік встиг закритися від хижака у кабіні тракторі. Через деякий час хижак пішов.

Місцеві повідомляють, що біля їхнього населеного пункту давно вже бачили вовків. Лісники місцевих угідь закликають усіх відвідувачів лісів бути максимально обережними.


На территории Жолковского района Львовской области, дикое животное напало на человека. Информацию об этом сообщили в ГП "Жолковский лесхоз", информирует "Над Бугом". 

Сообщается, что тракторист выехал на подготовку почвы. Когда закончил работу, вышел из трактора, чтобы почистить плуга. В этот момент к нему подбежал волк. Мужчина успел закрыться от хищника в кабине трактора. Через некоторое время хищник ушел.

Местные сообщают, что около их населенного пункта давно уже видели волков. Лесники местных угодий призывают всех посетителей лесов быть максимально осторожными.