вагон, поезд, Европа, ВроцлавЗі збільшенням попиту Укрзалізниця розширює мережу міжнародних маршрутів до країн Європи, зокрема через Львів. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Так, 8 грудня розпочнуть курсувати нові безпересадкові вагони Київ – Вроцлав. Загалом у новому графіку пасажирського руху у зв’язку зі збільшенням попиту курсуватиме 40 міжнародних поїздів, із них 20 до країн Європи.

Безпересадковий вагон Київ – Вроцлав у складі поїздів № 749/51-52/750 почне відправлятися зі столиці України з 8 грудня щоденно о 14:07 та прибуватиме до Вроцлава наступного дня об 11:25. У зворотному напрямку вагон відправлятиметься о 16:30 та прибуватиме до Києва наступного дня о 17:14. Нові безпересадкові вагони курсуватимуть із зупинками, зокрема на станціях Львів, Перемишль, Краків та Люблинець.

Крім того, у новому графіку руху пасажирські поїзди курсуватимуть до низки важливих туристичних та бізнесових центрів Європи. Зокрема, до Варшави, Відня, Будапешта, Вільнюса, Риги, Бухареста, Кошице, Кракова, Дебрецена, Любліна та інших.

За словами, в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця"  Євгена Кравцова, попит на залізничні перевезення до країн ЄС зростає: за 11 місяців цього року Укрзалізниця перевезла 389,1 тис. пасажирів до країн ЄС – це майже у 2 рази перевищує відповідні показники минулого року.

Найпопулярнішим напрямком залишається Київ – Перемишль. За 11 місяців цього року Укрзалізниця перевезла майже 300 тисяч пасажирів до Перемишля проти 150 тис. пасажирів – показника 11 місяців минулого року.

Також великим попитом користується поїзд № 67 Київ – Варшава, яким за 11 місяців цього року скористалося майже 27,5 тис. пасажирів, що на 14 тис. пасажирів більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

Нагадаємо, що 28 вересня цього року Укрзалізниця запустила міжнародний поїзд "Чотири столиці" за маршрутом Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига.


С увеличением спроса Укрзализныця расширяет сеть международных маршрутов в страны Европы, в частности через Львов. Об этом сообщает пресс-служба Укрзализныци.

Так 8 декабря начнут курсировать новые беспересадочные вагоны Киев - Вроцлав. Всего в новом графике пассажирского движения в связи с увеличением спроса будут курсировать 40 международных поездов, из них 20 - в страны Европы.

Беспересадочный вагон Киев - Вроцлав в составе поездов № 749 / 51-52 / 750 начнет отправляться из столицы Украины с 8 декабря ежедневно в 14:07 и прибывать во Вроцлав на следующий день в 11:25. В обратном направлении вагон будет отправляться в 16:30 и прибывать в Киев на следующий день в 17:14. Новые беспересадочные вагоны будут курсировать с остановками, в частности на станциях Львов, Перемышль, Краков и Люблинец.

Кроме того, в новом графике движения пассажирских поезда будут курсировать в ряд важных туристических и деловых центров Европы. В частности, в Варшаву, Вену, Будапешт, Вильнюс, Ригу, Бухареста, Кошице, Кракова, Дебрецен, Люблина и других.

По словам и.о. председателя правления АО "Укрзализныця" Евгения Кравцова, спрос на железнодорожные перевозки в страны ЕС растет: за 11 месяцев этого года Укрзализныця перевезла 389,1 тыс. пассажиров в страны ЕС - это почти в 2 раза превышает соответствующие показатели прошлого года.

Самым популярным направлением остается Киев - Перемышль. За 11 месяцев этого года Укрзализныця перевезла почти 300 тыс. пассажиров в Перемышль против 150 тыс. пассажиров - показателя 11 месяцев прошлого года.

Также большим спросом пользуется поезд № 67 Киев - Варшава, которым за 11 месяцев этого года воспользовалось почти 27,5 тыс. пассажиров, что на 14 тыс. пассажиров больше, чем за аналогичный период 2017 года.

Напомним, что 28 сентября этого года Укрзализныця запустила международный поезд "Четыре столицы" по маршруту Киев - Минск - Вильнюс - Рига.