пожар, Госпитальная, ЛьвовРятувальники у Львові ліквідували пожежу в квартирі трьохповерхового житлового будинку на вулиці Шпитальна. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

6 грудня о 02:13 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Шпитальна, 21 в квартирі на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку. Рятувальникам вдалось швидко загасити пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. О 02:23 пожежу локалізували, та о 02:26 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 0,5 кв.м.

Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Спасатели во Львове ликвидировали пожар в квартире трехэтажного жилого дома на улице Госпитальная. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

6 декабря в 2:13 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Госпитальная, 21 в квартире на втором этаже трехэтажного жилого дома. Спасателям удалось быстро потушить пожар и не допустить дальнейшего распространения огня. В 2:23 пожар был локализован, и в 2:26 ликвидирован. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 0,5 кв.м.

Причина возникновения пожара устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.