суд, избил, на улицеЗа участі Львівської місцевої прокуратури №3, Франківським районним судом винесено вирок львів’янину, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що подія трапилась цьогоріч у вересні, близько 21.00 на вул. Глибокій у м. Львові. Обвинувачуваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розпочав словесний конфлікт із 60-річним потерпілим, під час якого наніс йому численні удари по голові та інших частинах тіла. Внаслідок цього чоловік помер.

Вироком суду від 4 грудня 2017 року зловмисника засуджено до 7 років позбавлення волі.


При участии Львовской местной прокуратуры №3, Франковский районным судом вынесен приговор львовянину, который обвинялся в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение, повлекшее смерть). Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Напомним, что происшествие произошло в этом году в сентябре, около 21.00 на ул. Глубокой в ​​г. Львове. Обвиняемый, находясь в состоянии алкогольного опьянения, начал словесный конфликт с 60-летним потерпевшим, во время которого нанес ему множественные удары по голове и других частях тела. В результате мужчина скончался.

Приговором суда от 4 декабря 2017 года злоумышленника приговорен к 7 годам лишения свободы.