25-этажка, офисный центр, СыховНа Сихові збудують перший у Львові 25-поверховий офісний центр, де буде понад 1500 робочих місць. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Авалон статус" багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60 (9 черг будівництва)". Згідно з цим рішенням, на Сихові планують звести комплекс будівель, у межах якого буде споруджено перший 25-поверховий будинок у місті. Також на виконкомі прийняли рішення про будівництво мостика від цього об’єкту у парк Івана-Павла ІІ та про облаштування там ігрової зони.

"«Я думаю, що амбіція збудувати перший у Львові 25-поверховий офісний комплекс – це круто. Це був би найбільший офісний комплекс у Львові, і охочих там працювати було б багато, адже люди з Сихівського району їдуть на роботу в інші райони міста Львова. Якщо з’являться такий офісний комплекс на Сихові, де проживає орієнтовно 150 тис людей, то це кардинально змінює ситуацію. Зараз ми маємо можливість говорити про комплекс, який дасть близько 2 тис робочих місць", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.


На Сыхове построят первый во Львове 25-этажный офисный центр, где будет более 1500 рабочих мест. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На заседании исполнительного комитета приняли решение "Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на строительство ООО "Авалон статус" многоквартирных жилых домов со встроенно-пристроенными помещениями общественного назначения и подземным паркингом на ул. Красной Калины, 60 (9 очередей строительства)". Согласно этому решению, на Сыхове планируют построить комплекс зданий, в рамках которого будет возведен первый 25-этажный дом в городе. Также на исполкоме приняли решение о строительстве мостика от этого объекта в парк Иоанна Павла II и об обустройстве там игровой зоны.

"Я думаю, что амбиция построить первый во Львове 25-этажный офисный комплекс - это круто. Это был бы самый большой офисный комплекс во Львове, и желающих там работать было бы много, ведь люди с Сыховского района едут на работу в другие районы Львова. Если появятся такой офисный комплекс на Сыхове, где проживает ориентировочно 150 тыс человек, то это кардинально меняет ситуацию. Сейчас мы имеем возможность говорить о комплексе, который даст около 2 тыс рабочих мест", - отметил городской голова Львова Андрей Садовый.