ДТП, смертьПоліцейські розслідують обставини ДТП у Дрогобицькому районі, внаслідок якої загинув водій Renault Kangoo. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 5 листопада близько 9.30 в с. Лішня Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі BMW, яким керував 19-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району (с. Долішній Лужок), та Renault Kangoo, за кермом якого перебував 48-річний житель райцентру. Внаслідок зіткнення водій Renault отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Полицейские расследуют обстоятельства ДТП в Дрогобычском районе, в результате которого погиб водитель Renault Kangoo. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 5 ноября около 9.30 в с. Лишня Дрогобычского района.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобили BMW, которым управлял 19-летний житель одного из сел Дрогобычского района (с. Нижний Лужок) и Renault Kangoo, за рулем которого находился 48-летний житель райцентра. В результате столкновения водитель Renault получил телесные повреждения, от которых скончался на месте происшествия.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.