ДТП, автомобильНа Львівщині поліцейські розслідують обставини загибелі трьох людей внаслідок ДТП, що сталась на автодорозі "Львів-Луцьк" у Радехівському районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

ДТП сталася 5 листопада близько 19.30 на автодорозі "Львів-Луцьк" між селами Сабанівка та Стоянів у Радехівському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Skoda Rapid, яким керував 32-річний мешканець міста Луцьк Волинської області, та Citroën C-Crosser, за кермом якого перебував 30-річний житель одного з сіл Кам’янка-Бузького району. Внаслідок зіткнення водій та двоє пасажирів Skoda, мешканці міста Луцьк віком  34 та 38 років, від отриманих травм померли на місці події. Водій Citroën з тілесними ушкодженнями госпіталізований.

Поліцейські розслідують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

d5e6049fbef5ee571f0e91153ef0944e.jpg


На Львовщине полицейские расследуют обстоятельства гибели трех человек в результате ДТП, которое произошло на автодороге "Львов-Луцк" в Радеховском районе. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

ДТП произошло 5 ноября около 19.30 на автодороге "Львов-Луцк" между селами Сабановка и Стоянов в Радеховском районе.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобили Skoda Rapid, которым управлял 32-летний житель города Луцк Волынской области, и Citroën C-Crosser, за рулем которого находился 30-летний житель одного из сел Каменка-Бугского района. В результате столкновения водитель и двое пассажиров Skoda, жители города Луцк в возрасте 34 и 38 лет, от полученных травм скончались на месте происшествия. Водитель Citroën с телесными повреждениями госпитализирован.

Полицейские расследуют обстоятельства ДТП. По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до десяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.