проститутка, секс-услугиНа Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, причетного до вербування жінки для подальшої сексуальної експлуатації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (підрозділу детективів) слідчого управління спільно з працівниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області та за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Львів’янина, віком 43 роки, правоохоронці затримали 5 листопада на одному з пунктів пропуску на кордоні України з Республікою Польща у Яворівському районі.

У його автомобілі Honda перебувала 27-річна мешканка Харківської області.  Як  встановили поліцейські, чоловік завербував її для подальшої сексуальної експлуатації в одній з країн Західної Європи та особисто переправляв через кордон. За словами жінки, переконуючи її, львів’янин обіцяв заробітки від п’яти до семи тисяч євро на місяць.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.149 (торгівля людьми) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.


На Львовщине правоохранители задержали мужчину, причастного к вербовке женщины для дальнейшей сексуальной эксплуатации. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Злоумышленника разоблачили следователи отдела по расследованию особо тяжких преступлений (подразделения детективов) следственного управления совместно с сотрудниками управления по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми Главного управления Национальной полиции во Львовской области и под процессуальным руководством областной прокуратуры.

Львовянина 43 лет правоохранители задержали 5 ноября на одном из пунктов пропуска на границе Украины с Польшей в Яворовском районе.

В его автомобиле Honda находилась 27-летняя жительница Харьковской области. Как установили полицейские, мужчина завербовал ее для дальнейшей сексуальной эксплуатации в одной из стран Западной Европы и лично переправлял через границу. По словам женщины, убеждая ее, львовянин обещал заработки от пяти до семи тысяч евро в месяц.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.2 ст.149 (торговля людьми) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до двенадцати лет с конфискацией имущества или без таковой. Досудебное расследование продолжается.