брак за час, аэропорт "Львов"За рік послугою "Шлюб за добу" в аеропорту "Львів" скористалися 389 пар. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данили Галицького.

Рік тому, одним з перших у Львові, аеропорт приєднався до пілотного проекту Міністерства юстиції України під назвою "Шлюб за добу". 20 жовтня перша подружня пара "стала на рушничок щастя" у приміщенні терміналу "А" летовища.

З того часу, ледь не кожен день, аеропорт стає злітною смугою для нової сім’ї: впродовж року послугою скористалися 389 пар.

Довідка SQ. Що скористатися послугою "Шлюб за добу", необхідно звернутися в касу аеропорту (якщо обидва заявники є громадянами України), що знаходиться в терміналі "А" з пакетом необхідних документів. Якщо один або обидва заявники є іноземними громадянами або особами без громадянства, перш за все необхідно звернутися у відділ ДРАЦСу реєстраційної служби головного управління юстиції у Львівській області на вул. Дорошенка, 23 для отримання супровідного листа. Вартість державної реєстрації шлюбу – 2727,85 грн.


За год услугой "Брак в сутки" в аэропорту "Львов" воспользовались 389 пар. Об этом сообщает пресс-служба Международного аэропорта "Львов" имени Данилы Галицкого.

Год назад, одним из первых во Львове, аэропорт присоединился к пилотного проекта Министерства юстиции Украины под названием "Брак в сутки". 20 октября первая супружеская пара "стала на полотенце счастья" в помещении терминала "А" аэропорта.

С тех пор чуть ли не каждый день, аэропорт становится взлетной полосой для новой семьи: в течение года услугой воспользовались 389 пар.

Справка SQ. Что воспользоваться услугой "Брак в сутки», необходимо обратиться в кассу аэропорта (если оба заявители являются гражданами Украины), что находится в терминале "А" с пакетом необходимых документов. Если один или оба заявители являются иностранными гражданами или лицами без гражданства, прежде всего необходимо обратиться в отдел ДРАЦСу регистрационной службы главного управления юстиции во Львовской области на ул. Дорошенко, 23 для получения сопроводительного письма. Стоимость государственной регистрации брака - 2727,85 грн.