ванная, утонулаУ Франківському районі Львова дівчина втопилася у ванні. Причину смерті 25-річної львів’янки, на тілі якої не виявлено ознак насильницької смерті, буде встановлено під час експертизи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 5 жовтня надійшло повідомлення від лікарів про те, що в одній з квартир Львова померла дівчина. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 25-річна львів’янка, перебуваючи в гостях у свого хлопця, пішла купатись у ванну кімнату, у якій встановлена газова колонка. Через 40 хвилин хлопець виявив її мертвою у ванні з водою. Тіло дівчини без ознак насильницької смерті скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з поміткою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події.


В Франковском районе Львова девушка утонула в ванне. Причину смерти 25-летней львовянки, на теле которой не обнаружено признаков насильственной смерти, будет установлено в ходе экспертизы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 5 октября поступило сообщение от врачей о том, что в одной из квартир Львова умерла девушка. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили, что 25-летняя львовянка, находясь в гостях у своего парня, пошла купаться в ванную комнату, в которой установлена ​​газовая колонка. Через 40 минут парень обнаружил ее мертвой в ванне с водой. Тело девушки без признаков насильственной смерти направлено на экспертизу.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство с пометкой "несчастный случай") Уголовного кодекса Украины. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.