дорога, Дрогобыч, ремонтРемонт дороги на Дрогобич завершать до кінця тижня. Про це повідомляє "Дрогобиччина – новини краю". 

Турецька компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл" минулого понеділка розпочала укладку основи та двошарового асфальто-бетонного покриття на найбільш проблемній ділянці автомобільної дороги на Дрогобич – від першого переїзду на в’їзді у місто до повороту на вул. Горішня Брама м. Дрогобича. Ця ділянка знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Капітальний ремонт цієї ділянки, як пояснював член постійно діючої депутатської Комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури депутат Львівської обласної ради Михайло Задорожний, здійснювалося за рахунок коштів перевиконання надходжень митних платежів.

За його словами, до кінця цього тижня турецька компанія завершить стелити два шари асфальтно-бетонного покриття, і найбільш проблемна ділянка дороги Дрогобич – Борислав буде готова до експлуатації.


Ремонт дороги на Дрогобыч завершат до конца недели. Об этом сообщает "Дрогобиччина - новости края". 

Турецкая компания "Онур Конструкцион Интернешнл" в минувший понедельник начала укладку основы и двухслойного асфальто-бетонного покрытия на наиболее проблемном участке автомобильной дороги на Дрогобыч - от первого переезда на въезде в город до поворота на ул. Горишня Брама г. Дрогобыча. Этот участок находится на балансе Службы автомобильных дорог в Львовской области.

Капитальный ремонт этого участка, как объяснял член постоянно действующей депутатской комиссии по вопросам дорожного хозяйства, инфраструктуры, регулирования земельных отношений, административно-территориального устройства, планировки территории и архитектуры депутат Львовского областного совета Михаил Задорожный, осуществляется за счет средств перевыполнения поступлений таможенных платежей.

По его словам, до конца этой недели турецкая компания завершит стелить два слоя асфальтово-бетонного покрытия, и наиболее проблемный участок дороги Дрогобыч - Борислав будет готов к эксплуатации.