Бездомный, смерть, бомж​На вулицях Львова впродовж доби виявили тіла трьох безхатченків. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

О 8.00 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що під Сихівським мостом на вулиці Зеленій у Львові виявлено тіло людини віком близько 60 років. Встановлено, що чоловік не мав постійного місця проживання, на тілі не виявлено ознак насильної смерті.

Інше повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак насильницької смерті надійшло о 8.30 від лікаря міської лікарні на вулиці Навроцького. Тіло чоловіка віком близько 55 років, без певного місця проживання, виявили в кущах на території лікарні.

Ще одного безхатченка знайшли перехожі о 10.30 на вулиці Зеленій, неподалік бару. Слідів насильницької смерті на тілі чоловіка, віком 50-60 років, не виявлено.


На улицах Львова в течение суток обнаружили тела трех бездомных. Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В 8.00 в полицию поступило сообщение о том, что под Сиховским мостом на улице Зеленой в Львове обнаружено тело человека, которому в возрасте около 60 лет. Установлено, что мужчина не имел постоянного места жительства, на теле не обнаружено признаков насильственной смерти.

Другое сообщение об обнаружении тела мужчины без признаков насильственной смерти поступило в 8.30 от врача городской больницы на улице Навроцкого. Тело мужчины в возрасте около 55 лет, без определенного места жительства, обнаружили в кустах на территории больницы.

Еще одного бездомного нашли прохожие в 10.30 на улице Зеленой, возле бара. Следов насильственной смерти на теле мужчины, в возрасте 50-60 лет, не обнаружено.