выставка, ярмарка6 жовтня у Львові, у приміщенні Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17), стартує вже дев’ята виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник". Вона триватиме впродовж 5 днів – до 10 жовтня. "Запрошуємо місцевих товаровиробників представити свою продукцію, а мешканців та гостей міста Львова – відвідати ярмарок та придбати товари на будь-який смак", – зазначають у міському управлінні економіки.

Окрім купівлі унікальних товарів за ціною виробника, під час ярмарку можна буде також взяти участь у конкурсі дитячого малюнка "Купуй Львівське!", майстер-класах для дітей, безкоштовних тренінгах та семінарах для людей, які планують розпочати власну справу або ж удосконалити свої знання у бізнесі.


6 октября во Львове, в помещении Дворца искусств (ул. Коперника, 17), стартует уже девятая выставка-ярмарка "Львовский товаропроизводитель". Она продлится 5 дней - до 10 октября. "Приглашаем местных товаропроизводителей представить свою продукцию, а жителей и гостей города Львова - посетить ярмарку и приобрести товары на любой вкус", - отмечают в городском управлении экономики.

Кроме покупки уникальных товаров по цене производителя, во время ярмарки можно будет также принять участие в конкурсе детского рисунка "Покупай Львовское!", мастер-классах для детей, бесплатных тренингах и семинарах для людей, которые планируют начать собственное дело или усовершенствовать свои знания в бизнесе.