ДТП, микроавтобус, автомобиль, авария​На автодорозі Львів – Івано-Франківськ внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинув водій мікроавтобуса, а його пасажир - в лікарні у важкому стані. Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Автопригода трапилася в с. Соколівка Жидачівського району. 67-річний водій авто Renault Trafic, їдучи в напрямку Івано-Франківська, в'їхав в причіп вантажного автомобіля Renault Magnum, який рухався йому назустріч, після чого в задню частину мікроавтобуса в’їхав автомобіль BMW Х5.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Renault Trafic від отриманих травм помер на місці події, а 23-річного пасажира його автомобіля госпіталізували у важкому стані до хірургічного відділення Бібрської лікарні. І загиблий водій, і постраждалий пасажир – жителі м. Бурштин Івано-Франківської області.


На автодороге Львов - Ивано-Франковск в результате столкновения трех автомобилей погиб водитель микроавтобуса, а его пассажир - в больнице в тяжелом состоянии. Об этом сообщили во Львовской облгосадминистрации.

Автопроисшествие случилось в с. Соколовка Жидачевского района. 67-летний водитель авто Renault Trafic, двигаясь в направлении Ивано-Франковска, въехал в прицеп грузового автомобиля Renault Magnum, который ехал навстречу, после чего в заднюю часть микроавтобуса въехал автомобиль BMW Х5.

В результате ДТП водитель автомобиля Renault Trafic от полученных травм скончался на месте происшествия, а 23-летний пассажир его автомобиля госпитализирован в тяжелом состоянии в хирургическое отделение Бибрской больницы. И погибший водитель, и пострадавший пассажир – жители г. Бурштын Ивано-Франковской области.