пожар, квартираУ Львівській дев'ятиповерхівці вогнеборці врятували квартиру від знищення вогнем. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

6 вересня о 01:27 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Шевченка, 348. Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку.

Через щільне задимлення рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання. Пожежу локалізовано о 01:55 та ліквідовано о 02:07 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації займання залучались 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Обставини та причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


В львовской девятиэтажке пожарные спасли квартиру от уничтожения огнем. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

6 сентября в 1:27 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Шевченко, 348. Пожар возник в квартире на третьем этаже девятиэтажного жилого дома.

Через плотное задымление спасатели ликвидировали возгорание в аппаратах защиты органов дыхания. Пожар локализован в 01:55 и ликвидирован в 2:07 в составе звена газодымозащитной службы. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 10 кв.м.

К ликвидации пожара привлекались 7 спасателей и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства и причина возникновения возгорания устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.