вагоны, электрички, железная дорогаНа Львівській залізниці відновили 4 з 11 вагонів для приміських пасажирських поїздів. Про це повідомляє Залізничний портал

У моторвагонному депо Львів регіональної філії "Львівська залізниця" станом на 31 серпня було відновлено чотири вагони з 11, які вилучалися з експлуатації через несправність колісно-моторних блоків та граничну товщину бандажів колісних пар.

Ремонт вагонів проводиться відповідно до програми відновлення електропоїздів приписки моторвагонного депо Львів на серпень - вересень 2018 року. Цю програму розробила служба приміських пасажирських перевезень у зв’язку із нестачею рухомого складу для приміських перевезень.

Таке відновлення дасть змогу збільшити кількість вагонів в електричках. Зокрема, у двох поїздах кількість вагонів зросте з чотирьох до шести, і ще у двох — з восьми до 10. Для виконання цих робіт створено робочу групу з працівників депо.


На Львовской железной дороге восстановили 4 из 11 вагонов для пригородных пассажирских поездов. Об этом сообщает Железнодорожный портал

В моторвагонном депо Львов регионального филиала "Львовская железная дорога" по состоянию на 31 августа было восстановлено четыре вагона с 11 которые изымались из эксплуатации из-за неисправности колесно-моторных блоков и предельную толщину бандажей колесных пар.

Ремонт вагонов производится в соответствии с программой восстановления электропоездов приписки моторвагонного депо Львов на август - сентябрь 2018 года. Эту программу разработала служба пригородных пассажирских перевозок в связи с нехваткой подвижного состава для пригородных перевозок.