уклонист, служба, призывникУ Дрогобичі призовника, який відмовився від строкової служби, звільнили від відбування покарання. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру

Як зазначається у рішенні суду, призовник отримав повістки про виклик 21 травня 2018 року для призову та відправки на строкову військову службу у складі команди № 10732. Проте для відправки на строкову військову службу не прибув, тим самим ухилився від призову.

В судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю. Додав, що проходив медкомісію і був визнаним придатним до служби, але на даний час вирішив, що армія йому не потрібна, бо в сім'ї є хвора бабця, якій потрібен догляд.

16 серпня 2018 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав хлопця винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.335 КК України, і призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік.

В Дрогобыче призывника, который отказался служить, освободили от наказания

В Дрогобыче призывника, который отказался от срочной службы, освободили от отбывания наказания. Об этом стало известно из Единого государственного реестра. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/75964346

Как отмечается в решении суда, призывник получил повесткe о вызове 21 мая 2018 года для призыва и отправки на срочную военную службу в составе команды № 10732. Однако для отправки на срочную военную службу не прибыл, тем самым уклонился от призыва.

В судебном заседании обвиняемый свою виновность в совершении инкриминируемого ему уголовного преступления признал полностью. Добавил, что проходил медкомиссию и был признан годным к службе, но в настоящее время решил, что армия ему не нужна, потому что в семье есть больная бабушка, которой нужен уход.

16 августа 2018 года Дрогобычский горрайонный суд Львовской области признал парня виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ст.335 УК Украины, и назначил ему наказание в виде 1 года ограничения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с испытательным сроком продолжительностью 1 год.