ратуша, хулиганы, окноПатрульні спільно з центром безпеки міста знайшли іноземців, які, ймовірно, розбили вікно в ратуші. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі, патрульні отримали повідомлення, що на площі Ринок двоє невідомих чоловіків розбили вікно в приміщенні ратуші та втекли.

Інспектори зателефонували у Інформаційно-практичний Центр безпеки міста та вже через декілька хвилин порушників виявили на камерах відеоспостереження. Патрульні направилися у будинок, куди зайшли чоловіки. Це виявився хостел. Адміністратор допоміг офіцерам знайти осіб, ними виявилися громадяни іншої держави. В одного з них був поранений лікоть, яким він ймовірно і розбив вікно.

Згодом, очевидці події підтвердили, що це саме ті чоловіки, які втікали з місця події. Працівники Муніципальної Варти написали заяву про пошкодження майна. Осіб доставили до Галицького відділу поліції.


Патрульные совместно с центром безопасности города нашли иностранцев, которые, вероятно, разбили окно в ратуше. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью, патрульные получили сообщение, что на площади Рынок двое неизвестных мужчин разбили окно в помещении ратуши и скрылись.

Инспекторы позвонили в Информационно-практический Центр безопасности города и уже через несколько минут нарушителей обнаружили на камерах видеонаблюдения. Патрульные направились в дом, куда зашли мужчины. Это оказался хостел. Администратор помог офицерам найти лиц, ими оказались граждане другого государства. У одного из них был ранен локоть, которым он вероятно и разбил окно.

Впоследствии очевидцы происшествия подтвердили, что это именно те мужчины, которые бежали с места происшествия. Работники Муниципальной Варты написали заявление о повреждении имущества. Мужчин доставили в Галицкий отдел полиции.