Шегини, украино-польская граница, пограничники, нелегалыПрикордонники затримали на Львівщині двох громадян, які намагались незаконно порушити державний кордон та пішки дістатись Польщі. Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

У першому випадку дільничний інспектор прикордонної служби відділу "Сянки" разом з місцевими мешканцями в селі Нижня Яблунька, що у Турківському районі на Львівщині, затримали 23-річного громадянина Азербайджану, який електропотягом прибув до прикордонного пункту та вишукував зручний шлях аби дістатися Польщі.

У другому випадку військовослужбовці-строковики, які несли службу в прикордонному наряді на ділянці відділу "Шегині", затримали українця під час подолання ним загороджувального паркану, на відстані близько 10 метрів від кордону. Затриманим виявився 25-річний мешканець Запорізької області, без жодних документів. Чоловік також мав на меті незаконно потрапити до Польщі у пошуках нелегального заробітку.


Пограничники задержали на Львовщине двух граждан, которые пытались незаконно нарушить государственную границу и пешком добраться в Польшу. Об этом сообщили в пресс-службе Мостиского пограничного отряда.

В первом случае участковый инспектор пограничной службы отдела "Сянки" вместе с местными жителями в селе Нижняя Яблонька в Турковском районе Львовской области задержали 23-летнего гражданина Азербайджана, который электропоездом прибыл в пограничный пункт и искал удобный путь, чтобы добраться в Польшу.

Во втором случае военнослужащие-срочники, которые несли службу в пограничном наряде на участке отдела "Шегини", задержали украинца при преодолении им заградительного забора, на расстоянии 10 метров от границы. Задержанным оказался 25-летний житель Запорожской области, без документов. Мужчина также планировал попасть в Польшу в поисках нелегального заработка.