ребенок, ожог, кипяток10-місячного хлопчика з опіками 30% тіла, перевели з реанімації в опікове відділення, його готують до операції. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Уранці 5 серпня 10-місячний хлопчик з Жовківського району, що перекинув на себе гарячий чайник і якого 1 серпня госпіталізували до реанімації 8-ї міської клінічної лікарні, ще був у реанімації, але його стан суттєво поліпшився.

"Стан дитини поліпшився. Він був на штучній вентиляції легень, але зараз вже дихає самостійно. 5 серпня дитину з реанімації переводимо в опікове відділення, де вона продовжить лікування", - повідомив завідувач відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Віктор Пижевський.

Завідувач опікового центру лікарні Василь Савчин розповів, що нині хлопчику зроблять першу операцію, закриють штучною шкірою обпечені ділянки тіла. Лікарі сподіваються, що це буде єдина операція, яку зроблять дитині, утім все залежатиме від того, як загоюватимуться рани. Усі необхідні ліки для лікування дитини є.

До порятунку хлопчика долучилося дуже багато людей. За словами директора фонду "Крила надії" Наталії Ліпської, за три дні небайдужі громадяни перерахували на порятунок хлопчика 161 тис.грн.

Біда сталася пізно ввечері. 1 серпня до реанімаційного відділення 8-ї міської клінічної лікарні швидка доставила 10-місячного хлопчика з Жовківського району з глибокими опіками тіла. Дитина перекинула на себе гарячий чайник. За словами матері, син був у ходунках, дотягнувся до гарячого чайника і перекинув на себе.


10-месячного мальчика с ожогами 30% тела перевели из реанимации в ожоговое отделение, его готовят к операции. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

Утром 5 августа 10-месячный мальчик из Жовковского района, который опрокинул на себя горячий чайник и которого 1 августа госпитализировали в реанимацию 8-й городской клинической больницы, еще был в реанимации, но его состояние существенно улучшилось.

"Состояние ребенка улучшилось. Он был на искусственной вентиляции легких, но сейчас уже дышит самостоятельно. 5 августа ребенка из реанимации переводим в ожоговое отделение, где он продолжит лечение", - сообщил заведующий отделением анестезиологии с койками для интенсивной терапии Виктор Пижевский.

Заведующий ожоговым центром больницы Василий Савчин рассказал, что мальчику сделают первую операцию, закроют искусственной кожей обожженные участки тела. Врачи надеются, что это будет единственная операция, которую сделают ребенку, впрочем все будет зависеть от того, как будут заживать раны. Все необходимые лекарства для лечения ребенка есть.

К спасению мальчика присоединилось очень много людей. По словам директора фонда "Крылья надежды" Натальи Липской, за три дня неравнодушные граждане перечислили на спасение мальчика 161 тыс. грн.

Беда произошла поздно вечером. 1 августа до реанимационного отделения 8-й городской клинической больницы скорая доставила 10-месячного мальчика из Жовковского района с глубокими ожогами тела. Ребенок опрокинул на себя горячий чайник. По словам матери, сын был в ходунках, дотянулся до горячего чайника и опрокинул на себя.