поминки, отравлениеУ Турківському районі гості після поминок опинилися у лікарні. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

До Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до Турківської ЦРЛ пацієнтів з симптомами ентероколіту: підвищення температури тіла, пронос, болі в животі, загальна слабкість.

З’ясовано, що потерпілі 04.08.2019 року харчувались на поминках в с. Шум’яч Турківського району – вживали страви домашнього приготування.

Всього за допомогою звернулось 10 осіб, з них 9 госпіталізовано, 1 пацієнт лікується амбулаторно (відмовився від госпіталізації). Станом на 19.00 05.08.2019 року 1 пацієнт виписаний на вимогу. В стаціонарі залишається 8 осіб. Стан всіх пацієнтів середньої важкості.


В Турковском районе гости после поминок оказались в больнице. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

В Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в Турковскую ЦРБ пациентов с симптомами энтероколита: повышение температуры тела, понос, боли в животе, общая слабость.

Выяснено, что пострадавшие 04.08.2019 года питались на поминках в с. Шумяч Турковского района - употребляли блюда домашнего приготовления.

Всего за помощью обратились 10 человек, из них 9 госпитализированы, 1 пациент лечится амбулаторно (отказался от госпитализации). По состоянию на 19.00 05.08.2019 года 1 пациент выписан по требованию. В стационаре остается 8 человек. Состояние всех пациентов средней тяжести.